Een feestje op het water biedt altijd extra charme! Of je nu een verjaardag viert, een 50-jarig jubileum, een bedrijfsuitje organiseert of gewoon zin hebt in een unieke belevenis, een rondvaartboot huren is altijd een goed idee. We gaan hier dieper in op de verschillende soorten rondvaarten die er zijn. Daarnaast geven we tips voor de beste steden voor een onvergetelijke tocht op het water. Lees hier gauw meer!

Zin in een tocht op het water? Ontdek de mogelijkheden!

Een van de mogelijkheden is natuurlijk de traditionele rondvaart. Dit is een unieke manier om een stad te verkennen. Je kunt dan op een ontspannen manier de hoogtepunten vanaf het water bewonderen en de sfeer proeven. Ben je op zoek naar een speciale locatie voor een borrel? Denk dan ook zeker eens aan een rondvaartboot huren in de vorm van een borrelboot. Geniet van de charme van de grachten, het gezelschap en een borreltje; een geweldige combinatie. Wil je er echt een feestje van maken, dan liggen er ook partyboten voor je klaar. Een ander mogelijkheid voor een unieke tocht op het water is een BBQ-boot huren; perfect voor zwoele zomeravonden of een feestelijke gelegenheid! Kortom, mogelijkheden te over! 

De beste steden voor een rondvaartboot huren

Het succes van een rondvaart hangt niet alleen af van de soort rondvaartboot, maar ook van de locatie waar je de rondvaart gaat maken. We hebben hier een selectie voor je gemaakt van de beste steden voor een rondvaartboot huren. Op de eerste plaats mag onze hoofdstad Amsterdam natuurlijk niet in deze selectie missen. Vaar hier door de historische 17de eeuwse grachten of geniet juist van de moderne architectuur rond het IJ. Of wat dacht je van een rondvaartboot huren om door de waterwegen van Rotterdam te varen? Verder mag ook Utrecht niet ontbreken binnen deze selectie. De schilderachtige grachten met hun werfkelders en de historische gebouwen zullen meteen je hart veroveren! 

Tips voor een geslaagde rondvaart

Het mooie van een rondvaartboot huren vandaag de dag is dat er boten in alle maten en soorten zijn. Het is dus de kunst om de boot te kiezen die perfect past bij jouw gezelschap en doel. Zoek je een intieme rondvaart of ben je juist uit op een uitbundig feest op het water? Een andere tip is om je rondvaart tijdig te boeken. Rondvaartboten zijn ontzettend populair voor uiteenlopende soorten uitjes, vooral tijdens het hoogseizoen. Boek daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. Houd ook rekening met de weersvoorspellingen. Wil je een open boot om van een mooie zomerse dag te genieten of speel je liever op safe door een overdekte rondvaartboot te boeken? 

Zin in een rondvaartboot huren? 

Maak er dan zo snel mogelijk werk van. Met de uiteenlopende soorten boten die er beschikbaar zijn en de schitterende steden die er in Nederland op je liggen te wachten, zal een rondvaartboot huren bij bijvoorbeeld Event op het Water altijd een succes zijn! Het is de ideale manier om een super speciaal dagje te organiseren. Kortom, kies je type boot, reserveer op tijd en maak je klaar voor een onvergetelijke tocht!